— Blog —
 

Jak jsem řekl, slíbil....... XI. ročník Toulání Šumavou 2024 pro vás připravuji a trasuji jako méně náročný a jezdivější. Délka trasy bude cca 600km. Po startu trasa povede Českobudějovickou pánví, Táborskou pahorkatinu, lízneme okraj Vlašimska, projedeme Křemešnickou a Křižanovskou vrchovinou a Jevišovskou pahorkatinou. Podíváme se i do známých a...

Letošní ročník Toulání Šumavou bych zhodnotil jako úspěšný. Trasa, co se týče výškových metrů (15000 m) a složením kopců, byla náročná, ale to má přeci pravý Toulal rád. K tomu přálo pěkné počasí, takže byly ideální podmínky na hezký cykločundr v šumavské přírodě.

Toulání Šumavou 2023 je za námi. Bylo výživné a v nás, závodnících, zanechalo hlubokou stopu a vzpomínky :-D Říká se, že kdo nejel ten neuvěří a právě pro ty teď přinášíme reportíky a fotky závodníků. Takže se pohodlně usaďte a ponořte se do dobrodružství, která píše jen Toulačka :-D

Část trasy na Železnorudsku je mimo mapy topo czech, které asi většina z vás používá v navigaci. Peťa Zítek udělal výřez mapy této oblasti a lze ji použít do navigací.

A je to venku, kamarádi. Přinášíme náhled trasy Toulání 2023. Detailní trasu ve formátu GPX pro vaše GPSky vám zašleme zhruba týden před závodem.